Newspage

Veronica Hedenmark – Entreprenör inom personlig assistans

Entreprenören Veronica Hedenmark grundade VH assistans år 1997 som sedan dess jobbat med personlig assistans för alla med funktionsnedsättning. Veronica driver idag flera bolag i syfte att skapa bättre förutsättningar för funktionshindrade.

Assistansbolaget VH assistans gör det möjligt för assistenter och kunder att växa och utvecklas. De är ett av de fåtal assistansbolag som är familjeägda i Sverige. VH Assistans vill vara ett lagom stort företag som arbetar sina kunder, men vill också vara tillräckligt bärkraftigt för att kunna skapa fler möjligheter och ge trygghet. Att vara personlig assistent kräver mycket från en person. Några nyckelegenskaper är att man måste vara respektfull, lyhörd, empatisk och ha full koncentration.

VH Assistans hjälper dig som funktionsnedsatt att ansöka om personlig assistans eller överklaga ett beslut om assistans. VH Assistans juridiska kunskap ligger på topp och de har allt som krävs för att kunna hjälpa dig att få de insatser som behövs inom LSS. VH Assistans arbetar i nära samarbete med juristbyrån Assistansjuristerna som hjälper till med allt från ansökningar till överklagan och omprövningar av LSS beslut.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln