Newspage

Muminmugg – Nya säsongsmuggen är här!

Nu har det äntligen kommit en ny säsongsmugg från Arabia! Den här säsongens mugg heter Snöyra och gestaltar en mumin i en snöstorm. Muggen säljs mellan 1 Oktober till och med 28 Februari. Med denna mugg så smakar dina varma drycker ännu godare!

Idag är det möjligt att köpa en hel del Muminprodukter och varje år så kommer det nya utgåvor till ett visst belopp. Det är oftast Muminmuggar som också kallas för säsongmuggar och som lanseras av Arabia. Hos Lillastork hittar du dessa säsongsmuggar och mycket annat! Förutom säsongsmuggar så erbjuder Lillastork mängder av andra prylar inom Muminvärlden, bland annat skålar, bestick, termosar, brickor med mera. Mumin som är en litterär figur handlar om en berättelse där man får följa med Muminmamman och Mumintrollets sökande efter Muminpappa och hur de fann Mumindalen.

Förutom muminprodukter så har Lillastork ett stort sortiment av inredning och leksaker så som Maileg kanin och Suffletpäls. När det kommer till inredning så ges några generella tips, bland annat att låta fantasin flöda då det trots allt är ett barnrum som inreds. Eftersom att det är ett barnrum så är det alltid bäst att försöka involvera barnet så mycket i vad som ska finnas i rummet, det är trots allt dem som kommer spendera mest tid där inne.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln