Newspage

Alliansringar och smycken i högkvalité

Hos Juvelia i Stockholm hittar ni egendesignade smycken av absolut högsta kvalitet. Juvelia står själva för en stor del av tillverkningen i sin helt egna verkstad där man finner alla moderna verktyg som behövs för att skapa alla sorters smycken. Juvelia säljer och tillverkar många typer av smycken såsom solitärringar, alliansringar, morgongåvor, släta förlovningsringar, diamantörhängen och tennisarmband.

Alliansringar

Juvelia har många olika typer av alliansringar som passar mycket bra tillsammans med Juvelias solitärringar och släta förlovningsringar. Juvelia hjälper er med anpassningar av ringen som guldfärg, form, bredd, höjd och stenens kvalitet. Det finns två typer av alliansringar, halvallians och helallians. Halvalliansen är den vanligaste typen där diamanterna täcker halva ringen. På helalliansen täcker diamanterna runt hela ringen. Ringen ser då bra ut oavsett om ringen snurrar på fingret.

Juvelia erbjder även utlåning av ring för frierier och sedan efter frieriet ett inspirationsmöte med Juvelias experter. Eftersom att din partner förmodligen har en bild i huvudet av hur respektive ring ska se ut så kan det vara en bra lösning att låna en ring för just frieriet. För troligen har den du ska fria till redan en bild på hur sin dröm ring ser ut men det kan du ju såklart inte veta.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln