Newspage

Per Lindblad – Mäklare med lång erfarenhet

Mäklaren Per Lindblad har lång erfarenhet inom branschen och har jobbat på Fastighetsbyrån ända sedan 2013. Per är framgångsrik som mäklare och är en av de mäklare som säljer mest. Per Lindblad är en välkänd mäklare som bl.a varit omnämnd i en artikel som handlade om att priserna i Huddinge skjutits till höjden. Fastighetsbyrån som han jobbar på har över 20 år i branschen och är främst fokuserad på Stockholm där utvecklingen är som störst.

Fastighetsbyrån och mäklaren Per Lindblad ser till att du som kund blir nöjd. Du får alltid en erfaren och duktig mäklare som har hög kunskap i området du tänker sälja och detta är väldigt viktigt då du kan känna dig tryck och säker när det gäller prissättning och information om området. Just därför passade Per Lindblad bra in i företaget. Med tidigare erfarenhet med mycket nöjda kunder, samt högt förtroende inom branschen.

Att köpa en bostad är troligtvis en av de största affärerna som du kommer att göra under ditt liv. Därför är det viktigt att anlita en bra och duktig mäklare

Trendande artiklar

Dela den här artikeln