Newspage

Olof Larsson på Nymans ur i Stockholm

Olof Larsson är ett namn du garanterat känner igen om du har ett intresse för exklusiva klockor. Olof är en av nordens mest framgångsrika klockförsäljare, vilket han länge kämpat för. Olof har sedan 7 års ålder jobbat i en klockbutik, där han hjälpte till med att springa ärenden mellan andra klockbutiker och lärde sig på det viset mer om klockor. Intresset för klockor ökade i rask takt och framför allt kom Rolex in i bilden.

Nymans Ur ett väldigt bra rykte och alla klockintresserade känner till dem. Nymans Ur erbjuder exklusiva klockor från välkända varumärken.

Klockor är något om vid ett första ögonkast brukar vara väldigt dyra, men så är egentligen inte fallet. En klocka för 50 000 är faktiskt inte så farligt, med tanke på att sådana klockor, framför allt Rolex håller sitt värde mycket bra. En klocka är inte bara design och ett smycke, utan även en bra investering. Exklusiva klockor brukar även hålla i väldigt många år innan de slutar fungera, detta gör att du kan ge din klocka till något av dina barn innan du går bort och klockan kan leva vidare minst lika länge som du har haft den.

Rolex klockor är byggda med en precision och kvalitet som du inte hittar någon annanstans. Olof Larsson på Nymans Ur har Rolex som favoritmärke. Nymans Ur finns i både Stockholm och Västerås.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln