Newspage

Är du i behov av ett läkarintyg för körkort?

Håller du på att ta körkort för lastbil, buss, taxi eller tåg? I så fall behöver du ett läkarintyg för att få ditt tillstånd att börja övningsköra. Hos Läkarintyg Direkt ser vi till att du får snabba och korrekta läkarintyg i Stockholm. Läkarintyg Direkt samarbetar med flera myndigheter och organisationer, vilket gör att du kan känna dig trygg och alltid få ett korrekt utfört läkarintyg vid tagande eller förnyelse av körkort för olika fordonstyper. Läkarintyg Direkt har öppet på fredagar, lördagar och söndagar när andra har stängt. Detta gör det möjligt för Läkarintyg Direkt att ta emot kunder som jobbar på vardagar och inte kan gå ifrån sitt jobb.

I läkarundersökningen ingår alltid en grundläggande hälsoundersökning där hjärta, lungor och blodtryck undersöks. Blodprover och urinprover kommer att tas vid behov.

När du ska ta körkort eller förnya körkortet krävs det att du genomgått en läkarundersökning där en genomgång av din medicinska historia och ett syntest görs. Hos Läkarintyg Direkt får du snabb hjälp med ditt läkarintyg för Buss, Taxi och läkarintyg för Lastbil i Stockholm.

Läkarintyg Direkt

Utöver läkarintyg för taxi, buss och lastbil, erbjuder Läkarintyg Direkt läkarintyg för flera olika situationer såsom läkarintyg vid försäkring i Stockholm, adoption, nattarbete, inställda resor eller sjöfart. Ifall du är i behov av ett läkarintyg som inte finns listat på deras hemsida går det bra att kontakta Läkarintyg Direkt och fråga om intyget går att fixa.

Kontakta Läkarintyg Direkt och boka tid via deras hemsida! Glöm inte ta med dina glasögon (om du har), din läkemedelslista och din legitimation när du besöker vår klinik för läkarintyg. Du hittar Läkarintyg Direkt på Solna Torg 3 (plan 7).

Trendande artiklar

Dela den här artikeln