Newspage

Sälj kakor och få råd med klassresan

Vanligtvis vill du hitta på saker som resor och utflykter med din klass eller förening. Men detta kostar en hel del pengar, och många klasser gör det inte av denna anledningen. Vanligtvis kan en klass eller förening spara pengar från olika aktiviteter och försäljningar. Sedan används dessa för att resa till Liseberg eller besöka de berömda museerna i Stockholm. Vad du än vill göra med de insamlade medlen måste du tjäna pengar till föreningen på något sätt. Det finns ett par olika sätt att tjäna pengar till föreningen på och ett av sätten är att sälja kakor för föreningen.

Det är här Kakmonstret dyker upp. Kakmonstret ger din förening eller klass en egendesignad kakburk, och varje såld burk kan tjäna upp till 50 kr. Med hjälp av deras räknare kan du enkelt se hur mycket du kan tjäna baserat på antalet deltagare och antalet burkar som säljs av varje deltagare. Det finns flera olika smaker av kakor, som passar alla. Burkarna har sin egen design och hälsningar, och köparna kommer att få en mer personlig känsla än du köper i den vanliga mataffären.

Att sälja kakor till föreningen har länge varit ett bra sätt att tjäna pengar till klassen på och så kommer det troligtvis att förbli under en lång tid framöver. På kakmonstret.se finns ett stort utbud av olika typer av kakor och godsaker som din klass kan sälja för att ha råd med sin utflykt eller klassresa. En klassresa är ofta något man sällan kommer att glömma bort och det kan lätt bli ett minne du får ha med dig under hela livet.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln