Newspage

Skyltar för arbetsplatser och allmänna byggnader

Att ha en tydliga skyltar på kontor eller i allmänna lokaler är väldigt viktigt och i många fall glöms detta bort. Gör det enklare för besökare, personal och kunder att hitta rätt genom att ha en bra och genomtänkt skyltning i dina lokaler. När du vägleder dina besökare kommer de att få ett bättre intryck av ditt företag då de snabbare hittar dit dem ska. Ett av de största problemet när man är på en helt ny plats är att hitta toaletten, men genom en god skyltning kommer detta att bli enkelt att hitta.

När det gäller arbetsplatsen kan det vara smart att sätta upp skyltar utanför exempelvis mötesrum med en rörlig slid som informerar om rummet är upptaget eller ej. Upptaget-ledigt skylten är väldigt smidig och gör så att du inte stör dina kolleger som sitter i möte med kunder.

En plats där skyltning är extremt viktigt är på sjukhuset. De flesta av oss har någon gång varit på ett sjukhus antingen som patient eller besökare. Då vet du hur svårt det kan vara att hitta till rätt sal och avdelning. Sjukhusen har väldigt många avdelningar och ibland kan det vara så att patienter kommer för sent till inbokade undersökningar pga. att de inte hittar rätt och går vilse. Skyltar inom sjukvård är en av nycklarna för ett välfungerande sjukhus.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln