Newspage

Branschledande inom pooltak

Svenskapooltak är branschledande inom skjutbara pooltak och kupoltak till pooler. De ser till att du får en så trevlig upplevelse som möjligt i din trädgård. Med pooltaket kan du hålla poolen varm och ren året runt, vilket är mycket smidigt och du slipper att rengöra poolen från löv, smuts och annat skräp som lätt hamnar i poolen. Pooltak höjer också vattentemperaturen med i genomsnitt 10 grader, vilket förlänger utomhussäsongen med ett par månader.

Alla pooltak hos Svenskapooltak beställs från tillverkaren Voeroka i Tyskland, vilket garanterar högkvalitativa material och hantverk. Om du har dina egna idéer om pooltakets utseende har du möjlighet att förverkliga dessa idéer då tillverkaren är väldigt flexibel. Det finns flera olika typer av pooltak som låga pooltak, fasta pooltak eller höga pooltak. Oavsett storlek på din pool kan alla pooltak justeras och anpassas efter dina önskemål. Med ett skjutbart pooltak kan du skapa en egen oas oavsett väder, vind och årstid.

Pooltaken kommer från flera välkända varumärken som Flair, Teledom, Carat, Vario och Sublim som alla är välkända för sin höga kvalitet och bra priser. Teledom är ett av de bästsäljande pooltaken i Europa och har en väldigt hög kvalitet och robust struktur som garanterar högsta möjliga säkerhet för dig och din familj.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln