Newspage

Däckexperter på Gotland

Det dröjer inte länge till innan det är dags att byta tillbaka till sommardäcken. Idag lagrar många sina däck i sina garage, källare eller någon annanstans på tomten. Detta tar ju såklart en hel del plats som annars kunde användas till något annat. Ett alternativ till att lagra däcken hemma är att låta ett däckhotell ta hand om dina däck under perioden de inte används. Detta sparar mycket plats hemma och är väldigt smidigt vid däckskifte.

Hos Åströms Sanda på Gotland tar de hand som dina däck och ser till att de förvaras på korrekt sätt. Däcken rengörs och kontrolleras noggrant i syfte att förlänga livslängden. Skulle det vara så att dina däck är slitna eller inte har förvarats korrekt hemma hos dig, har de ett stort utbud av däck till alla typer av fordon. Sommardäck och vinterdäck på Gotland hittar du hos Åströms Sanda!

Fälgar

Är du i behov av nya fälgar till din bil? Åströms Sanda har ett stort utbud av fälgar av olika modeller, material och storlekar. Däck och fälg skapar tillsammans ett hjul, varför det är viktigt att välja rätt däck och fälg till bilen. Genom att välja rätt däck får bilen rätt egenskaper, vilket ökar både körglädjen och prestandan.

Övrigt

Utöver däckhotell på Gotland, samt däck och fälg har Åströms Sanda ett stort urval av bilbatteri på Gotland till många olika fordon. Traktorbatterier, motorcykelbatterier och lastbilsbatterier hittar du garanterat något som passar till just ditt fordon.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln