Newspage

Häftig inredning till hemmet

Att inreda hemmet är ingen lätt uppgift och något många har svårt för. När man inreder gäller det att hitta rätt inredningsdetaljer, färger och former som passar bra till ens hem. Vad som passar bra beror mycket på hemmets planlösning och läge. Vissa hem kan exempelvis ha en tegelvägg inomhus vilket kan vara väldigt snyggt och rustikt. Här passar det bra med rustik inredning för att komplettera teglet.

Rustik inredning blir allt populärare i Svenska hem och möbler av återvunnet trä börjar ta ordentlig fart. Vi svenskar är bäst i världen på sopsortering och att ta ansvar för miljön, vilket gör det naturligt att möbler av återvunnet trä också ligger oss nära hjärtat. På U.N Interiör hittar ni ett stort utbud av rustika och industriella möbler. Rustika matbord är en av de vanligaste rustika inredningsdetaljerna vi finner i Svenska hem, men även rustikt vinställ ligger högt upp på listan.

Hur ska jag tänka när jag inreder rustikt?

En av de första sakerna du ska tänka på när du inreder rustikt är naturnära material. Med detta menar vi exempelvis grova träplankor på både möbler och golv. När du designar ditt hem i en rustik stil gäller det att du tänker efter noggrant om vilka material som passar. Om du som ovan har en tegelvägg inomhus i hemmet kan det vara bra att kombinera den med en passande belysning och något att hänga på väggen. Tegelväggar finns i många olika färger och mönster, vilket gör det svårt att säga vad som passar just din vägg.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln