Newspage

Brandskyddade byggnader räddar liv

Svenska Fog & Brand är ett fogföretag i Hässleholm och har många års erfarenhet av arbete med brandtätning. Huvudkontoret ligger i Hässleholm, men de har också kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg.

Svenska Fog & Brands största affärsområde är prefab fogning i Göteborg tack vare att fördelarna med prefabricering är väldigt bra. Vanligtvis är fönster och dörrar sammanfogade under prefabfogar och kan anslutas på båda sidor beroende på strukturen. Svenska Fog samarbetar med många nöjda kunder. Bland dem hittade vi stora byggföretag som Skanska, PEAB, JSB och Tornstaden. Förutom prefabricerade fogar erbjuder Svenska Fog & Brand också estetiska fogar, mjuka fogar och fogar.

Brandtätning är en viktig del av varje byggnad och ett måste enligt svensk lag. De flesta byggnader måste vara brandsäkra på något sätt, oavsett om det är hyreshus eller kontor. Passivt brandskydd innebär att någon form av brandskydd är inbyggt i själva huset. Passivt brandskydd kan förhindra spridning av rök och brand. Svenska Fog har många års erfarenhet av brandtätning i Göteborg. De utvecklade ett unikt system för registrering av alla fogar, där alla brandtätningar lagras i en databas för framtida referens, och alla fogar har ett unikt ID-nummer, vilket gör det enkelt att hitta information om en viss tätning.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln