Newspage

Drömmar om att bli kostrådgivare?

Är du intresserad av att jobba med kostrådgivning och förändra livet hos dina klienter?

Intresset för kost och hälsa har de senaste åren ökat rejält i samhället och det finns inga tecken på att det är på väg att vända. Det finns mängder av information gällande kost och hälsa på nätet, så mycket att det blir överväldigande. En kostrådgivares uppgift är att guida dina klienter att ta rätt beslut för att göra en livsföränding.

Intensivekost erbjuder utbildning inom kostrådgivning på distans. Med sina erfarna och passionerade föreläsare kan du vara säker på att utbildningen kommer att vara mycket givande. Under utbildningen kommer du att få lära dig de vetenskapliga grunder inom kost och hälsa. Utbildningen innehåller även moment där du lär dig tillaga hälsosamma recept som du kan använda för att hjälpa dina framtida klienter att övergå till en vegansk kost.

Utbildningen passar dig som personlig tränare, sjukgymnast eller liknande som vill vidareutbilda dig inom kost och hälsa. I utbildningen igår en praktisk helg i Stockholm där matlagning och hälsoanalyser står i fokus. Utbildningen har inga förkunskapskrav då utbildningen går igenom att från grunden. I slutet av utbildningen kommer ett skriftligt prov att avläggas som tar ungefär 4 timmar. Efter godkänt prov får du ett intyg hemskickat.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln