Newspage

Campa på Öland 2020

Sommaren är här och semestern har redan börjat för endel. Det finns många aktiviteter att hitta på på sommaren, men i år är sommaren lite annorlunda. Den här sommaren kommer det vara allt fler som väljer att stanna hemma och endast reser inom landet. Det bästa sättet att få känslan av att man är utomlands är att miljön och naturen skiljer sig från övriga landet. Det finns två ställen som skiljer sig från övriga Sverige och det är våra två öar, Öland och Gotland. Här hittar ni annorlunda natur som ger känslan av att inte vara i Sverige. Med sina många soltimmar är Öland ett perfekt resmål i sommar för hela familjen. Res dit med husbil eller husvagn och upplev den vackra naturen som Öland bjuder på. På Öland finns det många campingplatser med flera olika aktiviteter och upplevelser.

En av de bästa campingplatserna på Öland är Lundegård Camping och Stugby på Öland. Här finner du många olika aktiviteter för hela familjen. Ett par exempel på aktiviteterna är äventyrsgolf, bikepark, löparslingor, badplats, pool, lek och mycket mer. På sommaren brukar det vara uppträdanden av artister, dans och andra roliga event. På Lundegårds camping på Öland hittar ni även en restaurang som bjuder på närodlad mat och ger dig en smakupplevelse som du sent kommer att glömma!

Spendera din sommar på Lundegårds och ta del av Ölands vackra natur och unika landskap. Gör sommaren 2020 till en sommar du alltid kommer minnas!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln