Newspage

Så blir ditt tak som nytt igen

Takbehandling är en viktig del i underhållet av din fastighet. Man ser att det är dags för en takbehandling när det finns mycket mossa, samt sprickor i takpannorna. Många tror att hela taket behöver bytas, vilket gör att de skjuter upp det på framtiden. Nu är det så att i de allra flesta fall räcker med en takbehandling för att få taket att se ut som nytt igen.

En takbehandling i Stockholm innebär att taket tvättas och sedan målas (om det behövs). Taket är husets fuktskydd ovanpå och finns det mycket mossa hindras vatten från taket att rinna ner. Det vatten som då stannar kvar kan leda till fuktskador.

Någon gång ibland kan det vara en god idé att göra en besiktning av taket, vilket kan upptäcka början till eller allvarliga fel. Många allvarliga fel kan du som en vanlig person inte se, utan för detta krävs det någon som har lång erfarenhet inom tak. Som riktlinje bör man göra en besiktning av taket var tionde år.

Takteam är experter på takbehandlingar av alla möjliga typer av tak. Takteam erbjuder högkvalitativa tjänster som får ditt tak att se ut som nytt igen och samtidigt ökar taket livslängd. Takteam erbjuder tjänster som taktvättning, takmålning, algbehandling och fasadtvätt i stockholm, göteborg och malmö.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln