Newspage

Visa att din butik finns

Det finns flera ställen för företag att synas på, Det kan exempelvis vara annonser, i sökmotorer, på radio eller på tv. Om du har en fysisk butik måste den synas när folk går förbi på stan. Det enklaste sättet att synas på är att ha en stor skylt med din logga eller butiksnamn på, så att folk tydligt ser den, men det räcker inte med enbart en skylt för att synas, utan du behöver även en flagga. Varför just en flagga? Till skillnad från en skylt syns en företagsflagga från sidan, vilket gör ökar synligheten av din butik. En flagga är alltså ett viktigt komplement till din skylt.

Den Svenska flaggan

Formen på Sveriges blågula flagga har sitt ursprung från medeltiden och det tredje korståget. De blågula färgerna har under en väldigt lång tid använts som ”Svenska färger”. Ett exempel på detta är i vapnet tre kronor som använts under en väldigt lång tid i Sverige.

Svenska flaggan används idag som en nationell flagga och återfinns på majoriteten av svenska hus under flaggdagar eller högtider. Den Svenska flaggan finns i många olika former och storlekar som exempelvis en svensk vimpel.

Beställa flaggor

Om du är i behov av en företagsflagga kan du hitta det hos Nationalflagg. De tillverkar flaggor av hög kvalité i polyester och går att få i många olika storlekar och med ditt företags logga!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln