Newspage

Unika möbler för ett vackert hem

Är du ute efter ny inredning till ditt hem men letar efter nåt utöver det vanliga? Här har vi tips till dig på vad du kan ha och vart du hittar det!

Unika trämöbler

Trä är ett vackert material till alla möbler, oavsett om det är bordsben, benen på en loungestol eller om det är en träskål till salladen på bordet. Nånting som är fint som även är i trä är att ha en hel bambuvägg. Att då kombinera denna bambuvägg med exempelvis träpallar i bambu eller rottingstolar. Till vardagsrummet då kan det vara snyggt med unika soffbord i trä, en träpall eller kanske en träpall vid sidan av TV-bordet med växter på.

Köket

Till köket då kan det vara härligt och snyggt att ha rottingstolar och ett vinställ. Köket är ett rum där man vill skapa en känsla av lyxighet och liv i, därav då kan det vara snyggt med trämöbler men även en skänk med kanske olika kökstillbehör för enkel åtkomst. Detta kombinerat ett stort teakbord för alla så man . Vid väggen då i köket kan det vara snyggt med att ha en hörnhylla med antingen din finaste servis på eller den finaste drickan och dricksglasen på.

Uterum eller på altanen

I uterummet eller altanen vill man skapa en känsla av harmoni och en känsla av lyxighet. Detta då man är ute och kanske tar en drink för att koppla av eller kanske grillar en god köttbit för att sen äta ute på altanen. Så även till altanen eller uterummet kan det vara snyggt med att ha en bambuvägg för att skapa en exotisk känsla, eftersom man är utomhus. Till detta kan det även vara snyggt med unika trämöbler, eller olika stolar som exempelvis korgstolar eller teak utemöbler.

Allt nämnt ovan hittar du enkelt hos Homezan, de är en svensk onlinebutik för möbler och heminredning. Vi använder hållbara naturmaterial som teak, rotting och bambu för att designa och tillverka våra egna högkvalitativa möbler. Om du letar efter unika trämöbler som ger ditt hem en personlig stil och går vidare från generation till generation, har du hittat rätt möbler.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln