Newspage

Sköna designmöbler i både trendig och traditionell design

Har du precis fått dina ritningar klara av arkitekten eller håller på och designar ditt hus och söker efter en inredning som skulle kunna ge det där lite extra. du kan nu möblera från ett helt nytt perspektiv och genom detta öppnas många nya möjligheter upp, som gör att du kan skapa ditt dröm hem.

Du kanske har släpat runt dina möbler från ungdomstiden och vill nu satsa helt på en ny typ at design eller kanske gå åt retrohållet på vissa av möbler. Det kan även vara att du vill ha det lite mer avskalat, mer åt den dansk designers formgivning och vill låta möblerna du använder få den yta de förtjänar.

Välj en designad produkt och njut av vacker formgivning

Genom att välja en bättre designad produkt som ofta har en något högre inköpsnivå så brukar detta tendera i att du kommer använda denna längre och du tenderar att vara mer rädd om den än vid vanlig möbler från exempelvis möbelvaruhus. Det gör att hållbarheten ökar och du har en större möjlighet att lägga ut denna på auktion andrahandsmarknaden om du skulle vilja det, på så sätt kommer din möbel till glädje för flera personer och kanske generationer. Med en vackert formgiven design så kommer du känna dig nöjd längre med ditt köp. Det kommer även glädja flera generationer framåt om du vårdar din möbel på rätt sätt. Du kommer känna skillnaden i kvalitét på din produkt och genom att välja en nivå som är något högre så kommer även möjligheterna breddas så att du kan göra bättre tyg val och kunna välja bland många fler exklusiva färger.

Unika soffor och fåtöljer till vardagsrummet

Känner du att du skulle vilja ha lite mer unika möbler hemma som inte har samma design som alla andras. Många har standardsoffor hemma som kanske gör sig bra i en vanlig lägenhet eller hus men har du lite större ytor så kräver det det där lilla extra för att nyttja utrymmet på bästa sätt. Möbelserien från Warm Nordic har många unika former och designer som är både eleganta och fyller sin funktion när du vill åt en behaglig och vacker designfåtölj eller andra designmöbler till ditt hem som exempel Warm Nordic fåtöljer och Warm Nordic soffor eller kanske en skön Alison Stol från Rowico.

Vad är egentligen en fladdermusfåtölj?

Ursprungligen kallades fladdermusfåtöljen BKF och introducerades i Europa via företaget Knoll i USA. Svenska NK-bo började tillverka denna på licens i Nyköping under 1950 talet. Fåtöljen i sig symboliserade ett ungdomsuppror där föräldrar ansåg att barnen skulle som dem ofta sa sitta ordentligt. Idag produceras dessa på olika marknader runt om i världen, men bland de kända i Sverige finner du Cuero Designs Mariposa Butterflychair. Du kan även finna den som KS Chair fladdermusfåtölj som tillverkas av OX Denmaq som tillverkar stolar, pallar, sidobord och soffbord av dansk design.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln