Newspage

Heltäckningsmattor till både hem och trappor

Bästa sättet att monterera en heltäckningsmatta i ett större rum eller utrymme är att anlita en expert. Göteborgs Langettering är proffs på heltäckningsmattor av ull och sisal samt hjälper dig hela vägen från mätning till montering. Du kan även få en trappmatta speciellt anpassad och tillskuren så att den ser både snyggare och mer professionell ut. Den kommer även hålla betydligt längre.

Fördelar med att välja en heltäckningsmatta av hög kvalitét

Mattor är ofta en av de första platserna där smuts och damm samlas. Med tiden kan detta leda till att mattorna slits kraftigt. För att förlänga livslängden på dina mattor och se till att de ser så bra ut som möjligt är det viktigt att låta dem rengöras professionellt regelbundet. Men vad händer om du behöver rengöra dina mattor själv?

Om du ska rengöra dina mattor själv är en av de viktigaste sakerna du kan göra att klippa dem ordentligt. Felaktig klippning kan skada din matta och göra den svårare att rengöra i framtiden. När du rengör en matta själv kan det även vara bra att rådgöra med en expert på mattor så du inte skadar din matta genom att tvättmedlet eller maskinen lämnar spår eller bleker tyget på mattan, då det kan vara svårt att åtgärda efteråt.

Tillverka nya bandkantade och måttbeställda mattor till båten

Har båtens mattor blivit dåliga och du vill skapa måttanpassade samt bandkantade snygga mattor så vet dem vilka som passar bäst för marint bruk. Det kan annars vara lite speciellt att hitta rätt, men kontakta gärna Göteborgs Langettering för att få mer tips och råd.

När du väljer mattor för marint bruk kan det vara extra bra att använda ett halkskydd som tål både värme och fuktig miljö. Anlitar du ett proffs så kan du både hitta en matta som passar din båts övriga interiör och fyller den önskvärda funktionen.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln