Newspage

Gör vardagen lite enklare för dig och din hund

Att vara hundägare kräver mycket arbete och motivation, vilket kan orsaka problem som försvårar vardagen. Hundar måste stimuleras i form av promenader och lek flera gånger om dagen, vilket kan vara svårt att få avsätta tid till om du arbetar mycket. Ett sätt att lösa detta problem är att lämna din hund på hunddagis medan du arbetar.

Vad händer på ett hunddagis?

Hunddagis är precis vad namnet beskriver. Det är ett dagis för hundar där de kan leka och socialisera med andra hundar. På hunddagiset lämnar du din hund innan du går till jobbet på morgonen och hämtar sedan hunden på eftermiddagen/kvällen, det är allt du behöver tänka på. Detta är mycket flexibelt och gör ditt dagliga liv enklare och ser till att hunden mår bra tack vare lite stimulans. På hunddagiset får hunden den all stimulans den behöver. Det innebär att promenera, leka och umgås med andra hundar blir en viktig del av det dagliga livet. Detta innebär också att din hund blir gladare och friskare. Ett hunddagis är en win-win situation där både du och din hund kommer att må bättre.

Friskvård för hundar

MyDogCare är ett hunddagis på Östermalm i Stockholm och erbjuder många tjänster för att få din hund att må bra. Bland dessa tjänster hittar vi hundvård, hundmassage och kloklippning på Östermalm i Stockholm. Det är mycket viktigt att hålla hundens päls trimmad och klorna klippta, eftersom det kan orsaka problem för hunden om de inte underhålls. Ibland kan det vara dags för hunden att bada, och hemma kan det orsaka problem med hundhår i avloppet och hundar som vill stänka vatten i hela huset.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln