Newspage

Kristen webbshop och bokförlag

Bibeln är en samling av kristendomens skrifter som har särskilda betydelser och personer som haft en stor betydelse för gud. Bibeln innehåller 77 olika böcker skrivna av olika författare från olika tider. De allra äldsta böckerna kommer från ungefär 900 år innan Kristi födelse, medans de senaste kommer från c:a 100 år efter Kristi födelse. Bibeln speglar olika världsbilder, trosföreställningar och kulturer, vilket tydligt märks i böckerna.

Idag så fortsätter skrivandet inom tro, Jesus och mycket mer. Dessa nya böcker handlar ofta om egna berättelser som författarna varit med om, medans vissa gör en slaggs återberättelse av de böcker som finns i bibeln. En del böcker moderniseras så att de matchar andra målgrupper som exempelvis biblar för barn. Här är det extra viktigt att fånga barnets uppmärksamhet genom att ta upp ämnen som barnet kan relatera till och förstå.

Det kristna bokförlaget Semnos är ett företag som har en kristen webbshop där du kan köpa barnbiblar, målarböcker för vuxna, vykort, musik, presenter och många kristna böcker.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln