Newspage

Är Yoga bra för gravida?

Yoga är ett fantastiskt sätt att hålla kropp och själ i form under graviditeten. Studier visar att regelbunden yoga kan bidra till att minska ryggsmärtor och öka flexibiliteten, vilket gör det lättare för den blivande mamman att röra sig lättare. Om det sker på rätt sätt så finns det bara fördelar med gravid yoga!

Pre-natal yoga sägs vara ett av de bästa sätten för kvinnor att förbereda sig själva och även inför de framtida föräldraskap. En lugn och stabil mamma kommer förmodligen att ha en lättare förlossningsupplevelse. Att va i mental balans kommer göra en stor skillnad och du kommer lättare kunna hantera stressen av att bli en nybliven mamma.  

HormonyYoga erbjuder en mängd olika workshops, onlinekurser och retreats för dem som vill lära sig mer om yoga som behandlingsmetod eller bara utforska ämnet.  

För dem som funderar på att bli instruktörer erbjuder dem kompletta utbildningar i medicinsk yoga med specialiseringar som fokuserar på kvinnors hälsofrågor, som hormonell balans och graviditetsanpassning. Ta en kurs och njut sedan av att kunna föra kunskapen vidare.  

Yoga är det självklara verktyget för hormonbalans och återhämtning, Kom i kontakt med din kvinnliga natur.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln