Newspage

Sveriges populäraste truckutbildning

Truckutbildarna erbjuder Sveriges mest populära körkort för truck. Många företag behöver skickliga truckförare som har fått högkvalitativa utbildningar. Truckutbildarna utbildar större grupper på företag samt erbjuder kurser för individer på våra 16 platser runt om i Sverige. Från Malmö i söder till Luleå i norr har de nästan hela landet täckt. Kontrollera webbplatsen för att se exakt var du bokar ditt nästa och närmaste kurstillfälle.

Naturligtvis är utbildningen helt anpassad för företaget, och kurser erbjuds för företag över hela landet. Vi kommer ut till er för och utbildar din personal på plats. Som företag kan du också få anpassade truckkort som endast är tillgängliga för det specifika företaget.

På många arbetsplatser är det en fördel att ha ett truckkort, och för dem som har gått en sådan truckförarutbildning finns det mycket arbetstillfällen.

Truckförarutbildning över hela landet

Truckkörkort är indelade i fyra kategorier: A, B, C och D. På Truckutbildarna kan du få alla dessa utbildningsnivåer. Vad du bör ha för ett kort beror på vilken arbetsplats du vill arbeta på, men om du har de vanligaste korten i klass A och klass B ger det dig en bra möjlighet att hitta ett jobb på flera olika arbetsplatser. Till exempel , ett lager, Industri och terminal.

På grund av våra låga priser samtidigt som vi håller hög kvalitet är Truckutbildarna ett bra val när det gäller din utbildning. Våra utbildare är alla certifierade och har stor branscherfarenhet. Kursinnehållet följer lastbilskursen TLP10 och följer branschens riktlinjer. Kravet för att delta i truckutbildning och få ett körkort för truck är att du måste vara 16 år eller äldre.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln