Newspage

Natursten till trädgården för en exklusiv känsla

Att ha stenprodukter i sin trädgård är ofta ett måste eftersom de både är användbara och stilrena om man har rätt sort, och när man vill ha sådana produkter är Stengrossen ett utmärkt val eftersom de har högkvalitativa, snygga och hållbara stenprodukter till de lägsta priserna i Sverige. Deras företag har importerat och sålt dessa sedan 2008, och de är gjorda i naturliga material som t.ex granit och marmor vilket ger dem ett äkta och vackert utseende som gör din trädgård och uteplats extra stilren!

Dekorsten

Dekorsten ger trädgården en exklusiv känsla som man inte kommer få med några andra typer av stenprodukter, och det är bland annat tack vare de naturliga stenmaterialen. Det finns många olika typer av dekorsten och det kan bli svårt att hitta just den typen man är ute efter, men på Stengrossen hittar man ett stort sortiment med många olika sorter som t.ex kalksten, sjösten, marmor och mer!

Murar

Om man ska bygga mur är det viktigt med bra stenprodukter som kommer att ge muren en lång livslängd, och Stengrossens produkter uppfyller det kravet. I deras butik erbjuds sten till 3 olika sorters granitmurar, och dessa är Blockstensmur, “Fjällbacka” och Stapelmur som dessutom finns i olika storlekar och prisklasser för att man lätt ska kunna hitta det man är ute efter.

Allt detta och mycket mer som kan behövas till din trädgård och uteplats, finns på Stengrossen.se!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln