Newspage

Logomattor som visar kunden rätt

Hyr dina entrémattor hos ett företag som hyr ut speciellt utformade entrémattor eller logomattor.

Hyr dina entrémattor hos ett företag som hyr ut speciellt utformade entrémattor med logotyp, detta brukar kallas för logomattor och det finns flera olika typer och modeller. Du kan enkelt kolla online vilka typer av logomattor som det finns och få lite mer inspiration för olika typer av entrémattor som skulle kunna ge ditt företag ett extra lyft.

Driver du en advokatbyrå eller eller ett café, oavsett din verksamhet så kommer du kunna höja intrycket med en snygg logomatta i entrén. Genom att hyra din entrématta så slipper du även risken med att din matta slits i förtid utan den kommer hanteras på bästa möjliga sätt för bästa hållbarheten. Att köpa en matta är en engångskostnad i sig. Men mattor slits fort och det kommer krävas mycket administration bakom, som med att lösa tvätt och vid behov byta ut och beställa nya mattor vid behov.

Smidiga lösningar av entrémattor för olika typer av behov

Du som företagare kan enkelt hyra din logomatta och det skapar nya möjligheter till att marknadsföra ditt företag med en stor och tydlig logga som gör det enkelt för dina kunder och gäster att veta att dem hittat rätt.

Är det fler företag med samma entré så kan det vara smidigt att använda sig av en logomatta som entrématta i lobbyn med flera samlade logotyper eller företagsnamn på och sedan välja mer enskilda entrémattor vid respektive ingång.

Är du lite kreativ så kan du även be en sponsor marknadsföra sig vid entrén till ditt företag, om du till exempel bedriver ett gym och samarbetar med en någon leverantör inom gymkläder och andra områden. Det kan även vara om du har en restaurang och du vill visa upp någon leverantörs varumärke. På så sätt kan du variera din marknadsföring och utföra små kampanjer, med relativt enkla medel.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln