Newspage

Visa ditt kommande event på LED-vägg eller en storbildsskärm

Det finns olika typer av storbildsskärmar för olika typer av evenemang. En variant av dessa är en LED-vägg som oftast används för exempelvis musikkonserter, medan en storbildskärm kan vara bättre lämpad för en stor konferens eller ett konvent och där du behöver en storbildskärm utomhus. 

Storbildsskärmar ger dig möjlighet att visa ditt evenemang i all sin prakt och gör det mer tillgängligt för fler personer i publiken. Om du letar efter en storbildsskärm för att visa ditt evenemang har exempelvis imvision.se det du behöver, allt från mobila LED skärmar monterade på lastbilar, till skärmar monterade i containrar som enkelt kan ställas ut på plats i förväg.

Det finns ett brett urval av storbildsskärmar som är perfekta för alla evenemang. Du kan välja mellan LCD-skärmar, LED-skärmar och flera andra varianter av LED-väggar som du kan bygga ihop så det passar dina ändamål, som exempelvis beMatrix LEDskin och 496*496 LEDskin som du kan hyra eller köpa till ditt evenemang. Oavsett vilka behov du har så finns det garanterat en skärm som passar dina behov.

Det finns några olika typer av storbildskärmslösningar som kan vara bra att känna till

Oavsett om du ska hålla en företagspresentation, titta på ett sportevenemang med vänner och familj eller bara dela dina favoritfoton, videor och musik med andra, kan en storbildsskärm vara ett utmärkt sätt att förbättra upplevelsen. Nedan är några exempel på lösningar och ändamål för publik storbildsvisning på storbildsskärm som du enkelt kan hyra eller köpa.

  • LED-videoväggar: LED-videoväggar är ett populärt val för stora evenemang som konserter, konferenser och produktlanseringar. De erbjuder hög ljusstyrka och kontrastnivå, vilket gör dem idealiska för användning i väl upplysta miljöer.
  • Projektionsskärmar: Projektionsskärmar är ett annat populärt alternativ för stora evenemang. De ger ett stort visningsområde och kan enkelt sättas upp på en mängd olika platser. De kräver dock en mörk miljö för att fungera ordentligt.
  • LCD-skärmar: LCD-skärmar erbjuder utmärkt bildkvalitet och lämpar sig både för evenemang inomhus och utomhus.

Vill du skapa en stor och effektfull upplevelse för dina deltagare? En storbildsskärm är den perfekta lösningen. Med en storbildsskärm kan du dela upp eventets körschema, visa bilder och marknadsföring, samt liveströmma hela eventet, men även annat innehåll. På ett sätt som verkligen sticker ut och fångar människors uppmärksamhet under hela evenemanget. Vare sig du planerar en branschkonferens, mässa eller den stora gatufesten och arenakonserten, så kommer en storbildsskärm eller en LED-vägg, garanterat att förbättra upplevelsen för alla dina gäster.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln