Newspage

Hur du fräschar upp ditt hem för en ny säsong

Så här fräschar du upp ditt hem för den nya säsongen med snygg belysning som lampskärmar och takbelysning som skapar en ökad trivsel. Har du tänkt på att belysningen är en av det viktigaste faktorerna för att det ska vara trivsamt.

Beroende på vad du ska utföra så kommer det vara viktigare än du tror vilken taklampa eller lampskärm du har valt. Att kunna anpassa sitt ljus i inredningen är också det oerhört viktigt när du ska inreda ett hem eller modernisera.

Slipp renovering med en enkel omstyling av ditt hem

Har du funderat på hur inredningsdesignerna kan vara så träffsäkra när dem inreder till en person. Det är för att dem tar reda på mer om personerna som ska bo i bostaden. Mäklarstaging eller homestyling är dock något helt annat. Det syftar till samma sak i grund, men det är inte på ett personligt plan.

En homestyling är mer till den breda massan, det ska tilltala flera köpare. Oftast går detta mot det mer moderna hållet, det är för att man ska få känslan av att det är mer nyproducerat. Däremot så ser det oftast inte ut så i det flesta hem. En familj har sin egna stil och det är ofta beroende på att olika personligheter föredrar olika saker, framförallt i olika åldrar.

Vill du förnya hemma hos din familj börja med att alla får göra en egen moodboard, där ni klistrar in era olika stilar på möbler och heminredning och era personlig färgval. Många gånger så renoverar vi alldeles för mycket och oftast i onödan. När vi istället med enkla medel kan förnya med lite snygga frottéhanddukar och badlakan i badrummet.

Det kan vara avgörande att placera en snygg lampskärm till fönsterlampan, en pläd till soffan eller fåtöljen. Det kan även vara så att belysningen behöver förbättras. Varför inte se om det kan göra en stor skillnad med en ny taklampa med en justerbar funktion.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln