Newspage

Få din häst att må bättre med örter

Många vetenskapliga studier har visat att naturligt fodertillskott kan hjälpa oroliga hästar. Örter är helt naturliga och är inte i sig farliga när de ges till din häst, eftersom de har använts sedan medeltiden. Örter kan ge många fördelar för hästar, till exempel att förebygga skador och stärka immunförsvaret, och därmed minska risken för skada eller sjukdom hos hästen. En sjuk eller skadad häst är mycket dyr och smärtsam för hästen.

HerbalWorks hittar du en mängd olika örter för din häst. Olika örter har olika egenskaper och kan förebygga/minska de olika typerna av skador eller besvär som kan uppstå på din häst. Vanliga problem hos hästar är till exempel hosta eller eksem, som kan lindras eller påskyndas med hjälp av hästörter. Örter kan också förbättra hästarnas allmänna hälsa eftersom de nu har en annan kost än sina förfäder. Detta beror på att möjligheterna till naturligt bete ständigt ökar.

Historieböcker står det ofta om örter och olika växter med helande egenskaper. Denna typ av medicin har använts av människor och hästar länge innan allmänmedicin blev allmänt känt i de flesta delar av världen. En välkänd växt som använts i de flesta delar av världen under lång tid är vitlök. Eftersom vitlök innehåller allicin har vitlök antiinflammatoriska egenskaper.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln