Newspage

Borohus bygger ditt drömhus

Borohus har varit i branschen sedan 1928, vilket gör dem till en av Sveriges äldsta hustillverkare med lång erfarenhet av att bygga alla typer av hus. Borohus har byggt skräddarsydda villor och fritidshus åt flera tusen nöjda kunder, vilket gör dem till en av de mest framgångsrika husbyggarna i sin bransch. Huvudkontoret ligger i Mjöbäck, men Borohus har flera kontor utspridda över hela Sverige.

Fritidshus

Ett fritidshus är ett bra sätt att spendera tiden med familjen på sommaren och vintern. Här kommer du bort från städerna och får ta del av lugnet vid kanske en skogsglänta eller en vacker sjö. Det finns fritidshus med flera olika planlösningar och det är möjligt att anpassa huset efter era önskemål och behov.

Garage och carport

Det kan vara mycket smidigt att ha en carport eller ett garage där ni kan ha era bilar och familjens cyklar. Borohus använder sig av underleverantörer som de ställer höga krav på när det gäller garage och carport. Borohus underleverantörer av garage och carport har ett stort sortiment, vilket gör det möjligt att till stor utsträckning anpassa garaget efter hur ni vill ha det. Allt går att anpassa från storlek till isolering och utseende.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln