Newspage

Renare miljö i hemmet med kolloidala produkter

Visste du att vissa typer av blekmedel kan vara farliga för hemmets husdjur och att det går att rengöra med kolloidalt silver istället. Samtidigt som du får samma typ av önskade bakteriedödande effekt. Det kan i vissa fall även vara betydligt mer skonsamt och effektivt att använda sig av en kolloidal produkt. Dessa produkter finns i många olika former för olika typer av rengöring. Du har säkert hört talas om kolloidalt guld, magnesium, koppar, zink, järn och platina och det kan vara intressant att se vidare på hur du kan använda detta för rengöring.

Det är viktigt i sammanhanget att poängtera att all användning av produkterna alltid ska ske enligt produktanvisningarna och att doseringar hålls inom ramarna för vad som är rekommenderat. Det finns vissa produkter som heter silvervatten, silversalva, silverlotion och silvertandkräm och det är viktigt att känna till att dessa är godkända för användning enligt produktanvisningen och innehåller endast små koncentrationer av exempelvis kolloidalt silver.

Träna med bättre kosthållning och kickstarta med produkter från exempelvis Slanka

Ska du påbörja din träningsresa eller vill ha mer naturliga produkter som agerar på ett mer naturligt sätt. Det kan även vara till fördel att kickstarta med lite soppor och pulver från exempelvis Slanka. Genom att byta ut något senare middag eller kvällsmål med ett mål från Slanka så kommer du snart vara i bättre balans totalt sätt. Detta underlättar när du ska börja träna, genom balansen som skapas så kommer det kännas lättare att få träningen utförd. Har du ett behov av att snabb komma igång med träning och kanske minska ett ohälsosamt midjemått lite. Då kan det vara bra att under en begränsad tid få bättre koll på kosten och skapa bättre vanor överlag. Detta handlar inte om att hoppa över måltider utan att tillföra kroppen en jämn nivå som passar för din livvstil.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln