Newspage

Planera in vinterns vildmarkstur i Jukkasjärvi

På vintern finns det roliga vildmarksturer att utföra i Lappland, vad sägs om Dogsledding i Jukkasjärvi, som du kan utföra när du besöker fjället, hundarna älskar att dra släden. Du i din tur kommer garanterat att älska själva känslan av att vara Ett med den vackra naturen. Är du mer för motorfordon så kan du åka runt på en guidad tur med snöskoter i en Snowmobile tour. På så sätt får du ut det mesta av din fjällvistelse.

Letar du efter en professionell vildmarkstur och vill du få en känsla av hur det kan var uppe i fjällen vintertid. Då kan ett besök sommartid komma väl till pass. På så sätt får du känslan av hur det kan kännas och se ut när snön lägger sig på det vackra fjället. Att besöka vildmarkerna i alla årstider har sin charm och att vistas i fjällmiljön kommer att ge dig ett lugn som håller i sig och som du kommer längta tillbaka till.

Njut av alla årstider uppe på fjället med vildmarksturer och upplevelser

Beroende på när du besöker så kommer du säkert se lite snö som ännu inte har hunnit smälta bort, det finns roliga aktiviteter även på sommaren som att åka fyrhjuling (quad/ATV) fordon på guidade turer. Alla årstider har sin charm men det kommer att kännas som antingen vinter eller sommar både vår och höst kommer kännas lite annorlunda.

Besök vildmarken och ta hjälp av professionella guider när du vill utföra vildmarksturer i Lappland och Jukkasjärvi. Då sker mötet mellan människa och natur på bästa sätt. Det finns speciella typer av vandringar som är guidade och stugor som går att hyra närmre fjället, och det är något alldeles visst att befinna sig i nästintill orörd vacker natur.

Kunniga guider tar dig med på en resa genom ett av världens vackraste landskap och visar dig saker som du aldrig skulle ha sett annars. Oavsett om du är intresserad av vandring, camping, fiske eller bara utforskning i form av vandring så kommer ett besök ge dig mersmak.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln