Newspage

Hur du servar dina maskiner med rätt filter

Börja det bli dags för att serva, reparera eller byta din hjullastares filter eller kanske även din traktors filter? Du kanske behöver ett oljefilter till traktorn som är specialanpassat för just din traktormodell? Letar du efter ett filter till New Holland, Fendt, Valmet/Valtra, Case IH kanske filter till John Deere eller en Volvo hjullastare?

Att hitta rätt filter som är specialgjorda för din traktormodell har många fördelar. En av dessa är att ditt filter kommer vara rätt dimensionerat för att hantera sitt specifika syfte. Det kan vara allt från oljefilter, luftfilter och andra typer som du kan behöva byta under din service eller reparation.

Rätt planering och användande av modelanpassade filter underlättar servicen

Är det den tiden på året igen när temperaturen börjar sjunka och vintervädret börjar sätta in. Det betyder att det också är dags att börja tänka på att renovera dina lantbruks- och jordbruksmaskiner. Med lite planering kan du se till att din traktor och hjullastare är redo att ta sig an allt innan din traktor och hjullastare behövs för uppdrag under vintersäsongen.

Det första steget är att välja rätt sorts filter för din traktor och hjullastare. Det finns en mängd olika filter på marknaden, men alla är inte lika bra. Du bör se till att du väljer ett filter som är särskilt utformat för ditt märke och din modell av traktor eller hjullastare. Är du inte säker på vilket filter du ska välja? På exempelvis kespa.se kan de hjälpa dig att hitta den perfekta passformen på filter för dina traktorer och hjullastare.

Servicen underlättas med rätt filter för hjullastare och traktor

Renovering och service av dina jordbruksmaskiner behöver inte längre vara en skrämmande uppgift. Med lite planering kan du se till att din traktor och hjullastare är redo att ta sig an vad vintersäsongen än har i beredskap.

Genom att välja rätt filter och installera det på rätt sätt kan du vara säker på att dina maskiner kommer att fungera på bästa sätt under hela säsongen.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln