Newspage

GR8 Experience – Provkörning av sportbilar

GR8 Experience är Europas största leverantör av Ferrari och Lamborghini upplevelser sedan 2005. Vi har sedan start levererat över 150 000 upplevelser i de mest eftertraktade supersportbilarna. Med erfarna körinstruktörer garanterar vi alltid minnesvärda körupplevelser på 100% säkert och tryggt sätt.

Som originalet inom branschen var vi först i norra Europa med att erbjuda provkörning av Ferrari och Lamborghini som upplevelse. Vi har sedan dess varit 100% skadefria, vilket är ett bevis på vår kvalitet, säkerhet och professionalism.

GR8 Experience drivs av sportbilsentusiaster med över 80 års erfarenhet inom både supersportbilar och flygplan. Hos oss får du inte bara en körupplevelse, utan också en unik kunskap om hur man kör en supersportbil på ett säkert sätt för bästa framfart. Vi vill att alla, oavsett budget och stil, ska få möjligheten att uppleva mytomspunna supersportbilar från Ferrari och Lamborghini.

Vår vision är att erbjuda en personlig och unik upplevelse genom presentkort, företagsgåvor och event som ger ett minne för livet. Vi erbjuder allt från företagsspecifika motorevent till körupplevelser via presentkort.

Upplevelseindustrin växer och 2008 utsågs upplevelser till Årets Present. Vi är stolta över att kunna erbjuda en upplevelse som är både personlig och minnesvärd, som ger våra kunder möjligheten att uppleva en av de mest eftertraktade bilarna i världen på ett säkert och tryggt sätt.

Välkommen till GR8 Experience – där vi ger dig en upplevelse utöver det vanliga.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln