Newspage

Glas för inredning på altanen

Hösten ligger precis runt hörnet och semestern är över för de allra flesta. Vintern närmar sig sakta men säkert och nu är det hög tid att fixa de saker du inte hann i sommar. Innan nästa sommar kan det vara skönt att ha renoveringen av altanen färdig så du kan fokusera på att slappna av och njuta av våren och sommaren.

Att göra renoveringar på altanen och göra tillbyggnationer har ökat kraftigt under pandemin då många har varit hemma under sommaren och haft tid till att göra byggprojekt. Det finns många olika sätt att snygga till din altan, men något som verkligen lyfter altanen till en ny nivå är glasräcke. Oavsett om du i dagsläget inte har någon form av räcke eller har ett vanligt träräcke så är ett glasräcke ett otroligt lyft. Ett glasräcke till altanen innebär att du får mer utsikt genom glaset än vad du får med ett träräcke. Glasräcket ger dig samma utsikt som utan något räcke, men ger dig säkerheten så du inte faller över kanten och ett bra vindskydd.

Det finns många olika varianter av glasräcken utomhus. Ett glasräcke ger en modern och stilren känsla samtidigt som den är väldigt funktionell och lätt att underhålla. Beroende på vad som passar just din altan så finns glasräcken med olika typer av glas. Det finns både härdat och ohärdat glas, med olika färger, frostning, etsat och extra klart glas. Härdat glas är perfekt om du vill ha något tåligt, detta är att rekommendera om du har barn som lever rövare på altanen.

Glasbolaget har lösningen som passar just ditt projekt och här finns ett stort utbud av glasräcken, speglar, inredningsglas och mycket mer till ditt projekt.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln