Newspage

Allt du behöver veta om ögonfransförlängning

Vill du ha fylligare och längre ögonfransar utan att behöva använda mascara varje dag? Kanske funderar du på att prova på ögonfransförlängning? Då har du kommit till rätt ställe! I den här artikeln kommer vi att ta upp allt du behöver veta om ögonfransförlängning – från vad det är och hur det görs till hur man tar hand om sina nya fransar.

Vad är ögonfransförlängning?

Ögonfransförlängning är en kosmetisk behandling där man fäster syntetiska fransar på dina naturliga fransar med hjälp av en speciell lim. Förlängningarna kommer i olika längder, tjocklekar och böjar, så din frisör kan anpassa dem efter dina önskemål. Det kan ta upp till två timmar att göra en ögonfransförlängning och effekten kan variera från person till person, beroende på hur många fransar man har och vilken typ av fransar man valt.

Hur görs ögonfransförlängning?

Först och främst kommer din frisör att rengöra dina ögonfransar noggrant för att se till att det finns inga rester av make-up eller smuts. Sedan kommer hen att applicera klistret på dina naturliga fransar och fästa de syntetiska förlängningarna på toppen av dem. Detta är en precisionssport och det kräver erfarenhet, så se till att du väljer en pålitlig frisör som har erfarenhet av att göra ögonfransförlängningar.

Hur tar man hand om sina nya fransar?

För att behålla dina nya fransar i bästa skick är det viktigt att ta hand om dem ordentligt. Första dagen efter behandlingen ska du undvika att tvätta ditt ansikte eller använda ögonmakeup, så att klistret kan torka helt. När du väl börjar tvätta ditt ansikte igen, se till att undvika att gnugga ögonen och använda en mild rengöring. Du bör också undvika ånga, bastu, solarium eller simning, eftersom det kan försämra hållbarheten på dina förlängningar. Se till att borsta dina fransar regelbundet med en speciell fransborste för att undvika trassel.

Ögonfransförlängning från ett företag såsom Julash kan vara en fantastisk behandling för dig som vill ha fylligare och längre fransar. Det är dock viktigt att tänka på att vara realistisk och välja en erfaren frisör som kan göra behandlingen på ett korrekt sätt. Genom att följa några enkla steg för att ta hand om dina nya fransar kan du njuta av dem under en längre tid. Tack för att du läst vår bloggartikel om ögonfransförlängning.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln